Over mij

Het gezicht achter Charlotte

01a13bda-6619-441e-84ca-b53ec3d82d91.jpg

Het was een paar jaar geleden. Ik was aanwezig bij een kledingruil van mijn studentenvereniging. 

We waren met ongeveer 10 vrouwen bij elkaar. Sommigen kenden elkaar goed, maar de meesten kenden elkaar maar vaag.

Ik herinner me nog goed dat ik me zo thuis voelde tussen deze vrouwen. Zelfs al kende ik ze bijna niet. Hoe kwam dat?

We waren de hele avond samen kleding aan het passen. We zochten kledingstukken voor de ander uit en complimenteerden elkaar. "Deze broek zou jou goed staan!" of "dit jurkje pas ik niet, maar is echt jouw kleur" 

Er was geen jaloezie, niemand hoefde zich onzeker te voelen. We waren op een veilige plek, met alleen vrouwen, die plezier maakten met kleding. Zonder competitie, zonder vergelijken.

Soms hebben we een middel nodig om ons doel te bereiken. In mijn geval kies ik kleding om verbinding tussen vrouwen te bereiken. En dat begint bij de meisjes, door ze te leren hoe ze een vriendin kunnen zijn.

Jaren geleden was ik zelf dat meisje dat niets anders wilde dan uren lang verkleden en spelen in een droomwereld met vriendinnetjes. Nu heb ik een programma ontwikkeld waarin deze dingen samen komen. Mooier dan ik zelf had kunnen dromen!

Ik ben Lisa, het gezicht achter Charlotte. Ik heb gewerkt als nanny, in de kinderopvang en werk nu in de zorg. Met een rugzak vol ervaring stap ik nu in het volgende avontuur. Dat is echt iedere dag een feestje. Op dit moment staat Charlotte nog in de kinderschoenen. Help jij me groeien?

Wil je meer lezen over waarom Charlotte zo speciaal voor mij is? Lees dan eens de pagina Charlotte's filosofie.

Zie ik je binnenkort op je feestje of speelmiddag?